Oferte speciale

oferta 1 MAI

oferta 1 MAI

Hotel MARA din Baia Mare te asteapta cu reduceri la cazare si masa Doar de 1Mai beneficiezi de preturi incepand de la 178 lei/camera single si 210 lei/camera dubla Inclus: cazare cu mic dejun,  cina ,  acces la SPA (saune, salina, sala de fitness)    Va asteptam sa descoperiti frumusetile judetului (...)

vezi mai departe

Paste 2017

Paste 2017

Hotel Mara a pregatit un pachet atractiv pentru sarbatorile de Paste. Hotel Mara a pregatit un pachet atractiv pentru minivacanta de Paste, prin care va invita sa descoperiti                                      traditiile si frumusetile (...)

vezi mai departe

8 Martie

8 Martie

Tarife valabile in perioada 07-08 martie;   Camera dubla 270 lei/1 noapte si 435 lei/2 nopti; Garsoniera 317 lei/1 noapte si 522 lei/2 nopti; Apartament 330 lei/1 noapte si 565 lei/2 nopti. 

vezi mai departe

Pachet de Valentine`s Day la  Hotel MARA  Pret pachet pentru 2 persoane                    370 lei. o noapte de cazare in garsoniera;cina romantica pentru 2 persoane;acces la centrul SPA;sampanie in camera; tombola cu premii

vezi mai departe

Vacanta de iarna

Vacanta de iarna

Va invitam sa petreceti o minivacanta de iarna in Maramures; in apropierea de Baia Mare va asteapta partiile de schi de la Mogosa, Suior, Cavnic.  Hotel Mara a pregatit un pachet de 4 nopti cu demipensiune si acces la SPA (salina, saune, sala de fitness). Numarul de nopti din pachet se poate modifica in functie de dorinta clientilor. La (...)

vezi mai departe