Oferte speciale

8 Martie

8 Martie

Tarife valabile in perioada 07-08 martie;   Camera dubla 270 lei/1 noapte si 435 lei/2 nopti; Garsoniera 317 lei/1 noapte si 522 lei/2 nopti; Apartament 330 lei/1 noapte si 565 lei/2 nopti. 

vezi mai departe

Pachet de Valentine`s Day la  Hotel MARA  Pret pachet pentru 2 persoane                    370 lei. o noapte de cazare in garsoniera;cina romantica pentru 2 persoane;acces la centrul SPA;sampanie in camera; tombola cu premii

vezi mai departe

Vacanta de iarna

Vacanta de iarna

Va invitam sa petreceti o minivacanta de iarna in Maramures; in apropierea de Baia Mare va asteapta partiile de schi de la Mogosa, Suior, Cavnic.  Hotel Mara a pregatit un pachet de 4 nopti cu demipensiune si acces la SPA (salina, saune, sala de fitness). Numarul de nopti din pachet se poate modifica in functie de dorinta clientilor. La (...)

vezi mai departe

Apreciere BOOKING

Apreciere BOOKING

Oferta lunii August

Oferta lunii August

Hotel MARA  a pregatit pentru clientii sai preturi de vara la cazare in luna August.  Va asteptam sa va relaxati la modernul nostru centru SPA Sanosphere  dotat cu mai multe tipuri de saune (uscata, umeda, sarata), sala de fitness, hammam, etc. Va asteptam sa fiti oaspetii noastri pentru a va convinge ca HOTEL MARA ESTE (...)

vezi mai departe