SAUNE

Crystal Steam Bath - cu o umiditate de pana la 100% si temperaturi de pana la 65 de grade Celsius, baia de aburi este o sauna deosebit de benefica pentru circulatia sangelui, detoxifierea corpului, functiile respiratorii, articulatii, afecțiuni ale pielii, sistemul imunitar si metabolism. Pentru a-i spori puterea de relaxare, aceasta sauna are efect de cer instelat, cromoterapie si aromaterapie. Toate aceste efecte benefice asupra organismului sunt imbinate cu puterea tamaduitoare a geodelor din cristale de ametist. Geodele păstrează si amplifica energia, si favorizează dezvoltarea spirituală. Cristalul de ametist este o piatra semiprețioasă extrem de puternica si protectoare, având nenumarate intrebuintari terapeutice, atat asupra sanatatii fizice cat si spirituale.

Emotion Finnish Sauna - sauna uscata, cu o umiditate de pana la 20% si temperatura de pana la 95 grade Celsius. Deși este considerată clasica deja, nu veti găsi nimic plictisitor la aceasta sauna. Gradul de relaxare si confort este sporit de designul deosebit al lemnului, cromoterapie si aromaterapie.

Himalayan Salt Room - O sauna salina exceptionala, atat ca si eficacitate terapeutica cat si ca si design. Se foloseste pentru tratarea si ameliorarea bolilor respiratorii, de piele, si pentru regenerarea generala a organismului. Este construita din 3 tone de caramizi de sare de Himalaya, care pe langa faptul ca este cea mai pura sare din lume, permite ca aceasta salina sa poata fi si incalzita pentru a creste atât gradul de salinitate al aerului, cât si gradul de confort. Dotata si cu un aparat de aerosoli, aceasta sauna este ideală pentru tratamente de haloterapie.

Infrared Herbal Bath - Aceasta sauna este o sauna mixta, semi-umeda, care are o zona de terapie cu infrarosu, si o zona de aromaterapie cu un accesoriu special pentru inhalatii cu plante aromatice si medicinale. Sauna este contruita din lemn de cedru rosu, care emana un miros foarte placut.

SAUNE


Wellness, Spa, sănătate și odihnă

Clienții Hotelului Mara pot beneficia de acces gratuit în zona de saune a centrului spa. Sauna World cuprinde patru tipuri de saune, fiecare gândite pentru a oferi combinația ideală dintre terapie și relaxarea tuturor simțurilor. vezi mai departe

vezi mai departe